Schip kostenloos afvoeren

Schip kosteloos

afvoeren.

U denkt misschien: Ik heb een schip en wil het kwijt! kosteloos afvoeren? Er is vast wel iemand die mijn oude schip wilt kopen… Ja, het is mogelijk dat u daarin gelijk heeft. Het schip moet dan voldoen aan:

  •  De wensen van de toekomstige koper.
  • Fincancieel moet de koper het kunnen betalen.
  • Heeft de koper een ligplaats?
  • Toekomstige koper vraagt ook vaak naar onderhoudshistorie of rompdikte. Een vlakmeting of staaldikte onderzoeksbureau moet de verkoper inschakelen. Dit om te zien hoe dik de huid ( staal of polyester bij een romp van het schip ) nog overal even dik is.
  • Eventuele gevonden technische afkeuren en de eventuele gebreken eerst verhelpen alvorens een koper het schip van u wilt kopen.
  • Na technisch goedkeuringsrapport en onderzoek wilt een koper ook vaak een proefvaart kunnen maken. Alle zaken aanboord moet getest kunnen worden en correct functioneren..

Of te wel.. Een lange reis voor de boeg alvorens een schip verkocht kan worden. Maar ooit komt er een tijd, en dit is sneller dan u denkt, dat geld vragen voor een boot geen optie meer is. Schip kosteloos afvoeren is dan een betere alternatief dan ervoor moeten betalen voor slopen.

Door de huidige regels is een schip afvoeren een kostbare zaak geworden. Echter zijn er veel uitzonderingen waarbij uw schip gratis overgenomen kan worden. Daarom is het interessant om ons uit te nodigen en u een goede oplossing aan te reiken.

Als u er op tijd bij bent dan is een schip kosteloos afvoeren een goede optie. Wij zoeken graag de beste oplossing voor uw schip of Yacht. Soms kan uw schip worden ingekocht vanwege een interessante dagwaarde of de onderdelen brengen meer op dan het slopen van uw oude schip.

Schip kostenloos afvoeren. Waalkotter gratis weg doen.
Waal Kotter gratis afvoeren

 Waalkotter staaldikte huiddikte meting rapport stalen romp huid doorvoer aan aanbrengen

Het algemene advies is: Wacht niet te lang om uw schip af te laten voeren! De kosten kunnen na verloop van tijd sneller oplopen dan de opbrengsten. Laat u in ieder geval goed informeren!

Is mijn schip geld waard of toch uw schip kosteloos afvoeren?

Een zeer oud schip van 15 meter of langer is waarschijnlijk niet meer te verkopen. Kijk of het schip een CvO-certificaat heeft en hoe lang dat nog geldig is. Als het schip zich de laatste tijd niet heeft verplaatst, dan is er een grote kans dat hij geen CvO-certificaat heeft ontvangen. Het schip mag daarom niet meer varen en is daarom in waarde verminderd. Het verkrijgen van een CvO- certificaat is een vereiste voor schepen vanaf 20 meter lengte. Elke schip moet worden getoetst of deze voldoet. 

Waarschijnlijk is kosteloos afvoeren nog steeds mogelijk. U krijgt dan geen geld voor uw schip maar bent er wel vanaf. Zonder zorgen en zonder stress.