Over Schipslopen.net

Direct hulp nodig? Bel:

Nr. 1 sloopbedrijf voor schepen

Al sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in het slopen van schepen. Met een eigen ophaaldienst en boot kunnen wij het complete proces verzorgen. Van het hozen en lichten van een schip tot het afvoeren en bergen.

Door een intensieve samenwerking met diverse transportbedrijven door het hele land kunnen wij klanten door heel Nederland van dienst zijn. De afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om de onderdelen van een schip te recyclen. Wij hergebruiken daarom zoveel mogelijk onderdelen zodat deze gerecycled kunnen worden.

✔︎ Meer dan 25 jaar ervaring

✔︎ Service door heel Nederland

✔︎ Binnen 24 uur op locatie

over schipslopen.net sloopbedrijf

Boot gezonken? Wij zijn al onderweg

Boot gezonken of beschadigd? Wij lichten en bergen uw boot en slopen deze op een duurzame manier. Stuur een bericht en beschrijf de situatie, wij reageren direct om uw boot snel op een veilige manier op te ruimen en de onderdelen te recyclen.

Ruime ervaring in het slopen van grote & kleine schepen

0
Jaar Ervaring
0 +
Professionele Boten
0 +
Schepen Gesloopt

Wij zijn ruim 25 jaar gespecialiseerd in het hozen, lichten, bergen en slopen van schepen.

Ophaal- & bergingsdienst

Als uw boot gestrand is of zelfs gezonken, dan heeft u behoefte aan onze snelle ophaaldienst. Wij kunnen binnen 24 uur op locatie zijn in het geval van spoed. Allereerst zorgen we voor het hozen en lichten van uw vaartuig. Vervolgens wordt het schip afgevoerd naar de scheepssloperij.

Slopen & recyclen

Na het afvoeren wordt uw schip zorgvuldig gedemonteerd door ons team van vakmensen. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk gerecycled en onderdelen die opnieuw kunnen worden gebruikt vinden we een goede plek voor. Uw schip wordt daardoor op een duurzame manier gesloopt.

''Als het hoogste doel van een kapitein zou zijn, zijn schip te behouden, zou hij het voor altijd in de haven houden.''

Thomas van Aquino
(Italiaans filosoof en theoloog)