Schip bergen

Direct hulp nodig? Bel:

Professioneel bergen

Is uw schip gezonken of verwaarloosd? Dan wordt het tijd om een professioneel bergingsbedrijf in te schakelen. Wij kunnen u helpen met het hozen, lichten en bergen van een schip. Indien gewenst wordt het vaartuig gesloopt.

✓ Milieuvriendelijk afvoeren
✓ Door heel Nederland
✓ Ook bergen met spoed

Offerte aanvragen

scheepssloperij klein

Schip laten afvoeren en bergen

Als uw schip is gezonken dan wilt u dat probleem natuurlijk snel oplossen. Het is in sommige gevallen zelfs gevaarlijk om een gezonken schip in het water te laten. Onze professionele ophaaldienst is snel ter plaatse om uw schip te lichten en af te voeren. Wij bergen uw schip bij onze scheepssloperij.

Schepen ophalen, bergen en slopen

Schipslopen.net is gespecialiseerd in het lichten, bergen en uiteraard slopen van zowel kleine boten als grote schepen.

Is uw boot, schip, sloep of jacht volgelopen met water? Met onze hoospomp kunnen wij uw boot leeg pompen en direct lichten.

Wij zijn binnen no-time op locatie als u uw schip wilt laten afvoeren. Schakel direct onze professionele ophaaldienst in.

Na het lichten en ophalen brengen we uw schip naar een veilige haven. We bergen uw schip bij onze scheepssloperij.

Indien gewenst kunnen we uw schip slopen op een duurzame wijze. Bruikbare onderdelen gerecycled.

Uw schip bergen en recyclen

Het afvoeren en bergen van een schip is een specialistisch proces. Zowel kleine als grote schepen kunt u door ons laten bergen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het slopen van diverse soorten schepen. Zoveel mogelijk onderdelen van het schip worden opnieuw gebruikt of gerecycled.

Scheepssloperij werkwijze 2

Snelle en professionele bergingsdienst

Wij voeren uw schip op een professionele en zorgvuldige manier af.

Als uw schip gezonken of verwaarloosd is dan wordt het tijd om onze professionele bergingsdienst in te schakelen. Dankzij een uitgebreid netwerk van transporteurs zijn wij binnen een dag op vrijwel iedere locatie in Nederland om schepen te bergen. Vraag een vrijblijvend prijsvoorstel aan of bel wanneer u wilt dat het schip met spoed wordt opgeruimd.

1. Offerte aanvragen
2. Afspraak inplannen
3. Schip afvoeren
4. Schip slopen